Samlinger for unge pistolskyttere

NSF logo

Trenger du å spisse formen til NM 25/50m? Da er dette noe for deg!

Norges Skytterforbund inviterer på nytt til ungdomssamlinger for unge pistolskyttere! Vi håper at samlingen blir til inspirasjon både for ungdommer, trenere og ledere. Samlingen arrangeres på skytebanen (Skatval) til Stjørdal Pistolklubb. Vi har plass til 25 ungdommer, og hver klubb kan stille med inntil 5 ungdommer. Her er det førstemann til mølla, så vær raskt ute med påmelding!! Samlingen er rettet mot aldersgruppen 15 – 21 år. Det er mulig for yngre deltakere også, men en forutsetning er at det er stående skyttere.

Sted: Skatval (Stjørdal Pistolklubb utendørs bane)
Tid: 14 juni, fra kl 0900 til 1600.

Etter ønske fra flere juniorskyttere i Midt-Norge om en Cal. 22 samling, vil de nå få anledning til å toppe formen rett før bane NM. Hovedtemaer blir utenom oppfriskning av tekniske elementer, hurtigpistol og ikke minst «Det gode duellskuddet». Dette er en flott mulighet til å sikre seg noen ekstra poeng i NM som dere i år er så heldige å ha på hjemmebane. Vi har 25 standplasser til disposisjon, (utendørs på pappskiver). Utstyr er det vanlige (treningstøy, lave sko, hørselvern, briller og ca. 300 skudd). Da ingen av ungdommene har mulighet til å frakte våpen selv til banen, er de avhengige av ledsagere som er med denne dagen og de har helt sikkert mye å lære de også  Så benytt denne flotte muligheten og still opp. Denne samlingen er gratis, dere dekker kun reisen selv.

Instruktører er Nils Joten og Lena Marie Ytterdahl.

Påmelding sendes senest 3. juni til: lindis.graesdal@skyting.no. Husk å oppgi navn, fødselsdato, adresse og klubbtilhørighet.

Mulighetsanalyse for flerbrukshall

Mulighetsanalyse

Vi er i gang, sammen med Haugesund Curlingklubb, å prosjektere videre knyttet til kontakt med administrasjon, politiske komiteer, idrettsenhet, idrettsråd, respektive forbund, departement, arkitektfirma og andre aktuelle parter. Det har vært og foregår en del møter og presentasjoner av prosjektet for videre faser.

Hele mulighetsanalysen finner du her.

Som del av samarbeidet med Haugesund Curlingklubb så har vi også et samarbeid knyttet til at det i 2015 skal være det 60. forbundssting for curlingforbundet i Haugesund 29-31.05.15. Fredag 29.05.15 satser vi på et kort arrangement hvor generalsekretær i Curlingforbundet og tidligere OL vinner Pål Trulsen kan få prøve pistolskyting i HPK sine lokaler sammen med lokale deltakere fra HCK. Gunnar og Kjell Olav har også mottatt høytidelig invitasjon fra Curlingforbundet til å delta på deres tingmiddag sammen med øvrige deltakere. Dette har vi takket ja til og ser frem til. Vi jobber for at vi med liten og stor innsats tar steg for steg mot felles flerbrukshall.