Pistolrekruttene

Neste trening med pistolrekruttene er tirsdag 15. juni kl. 17.00.
Klikk her for påmelding!


Pistolrekruttene (tidligere «U-20») er et åpent treningstilbud for pistolklubbens medlemmer i alderen 10 til 20 år. Dette er et organisert treningstilbud med fokus på personlig utvikling, gode treningsrutiner og et godt sosialt skyttermiljø. Treningen finner sted på luftpistolbanen i Kuleisen annenhver tirsdag (partallsuker) klokken 17.00-18.30. Til forskjell fra alminnelig pistoltrening er dette et felles opplegg, så det er viktig at man møter presis. Vær gjerne på plass ti minutter i forkant.

Sommeravslutning 17. juni 2021

Torsdag 17. juni 2021 arrangerer vi en liten sommeravslutning for våre barne- og ungdomsmedlemmer. Det vil bli en skytekonkurranse eller to og enkel matservering (pizza og brus). Gratis deltakelse.
Forhåndspåmelding her: https://forms.gle/KDw97k7AkSAWHGNt8

Ellers vil vi også minne om vanlig, selvstyrt trening på luftpistolbanen (nesten) hver onsdag mellom klokken 18 og 20.
Påmeldingsskjema til onsdagstreningen finner du her.

Nye skyttere

Vi har også et tilbud for ungdom som enda ikke er medlem, men som ønsker å prøve seg med pistolskyting under trygge forhold før man bestemmer seg for å bli medlem. Dette arrangeres som en «åpen dag» en gang i måneden. Vi krever at foresatte følger skyttere under 16 år.

Tilbudet er gratis, men krever forhåndspåmelding; link til påmeldingsskjema vil bli tilgjengelig her når dato er satt for neste «åpen dag».

Lokalstevner for rekrutter

Haugesund Pistolklubb har som mål å arrangere to lokalstevner spesifikt for rekrutter hvert halvår på luftpistolbanen i Kuleisen. Disse vil være åpne for våre medlemmer under 20 år, og er gratis for alle deltakere. Stevnene innebærer skytekonkurranser med luftpistol, enkel matservering, premieutdeling og gjerne noe utenom.

Vi har så langt arrangert to stevner for rekrutter (desember 2020 og mai 2021). Vi har ikke satt noen dato for neste stevne, men når dette er på plass vil vi dele informasjonen på denne siden, på klubbens Facebook-side og i e-post til klubbens medlemmer.

Norma Ungdomscup 2021/2022

Norma Ungdomscup er en landsdekkende skytekonkurranse for ungdom som skytes på hjemmebane i opptil åtte omganger, der summen av de tre beste resulatene er gjeldende. Dette er en fin anlendning for unge skyttere å delta i et større skyteopplegg uten å måtte reise rundt. Cupen representerer en glimrende måte å utfordre seg selv på, samtidig som den til å skape et postitivt sosialt miljø i klubben.

Cupen 2021/2022 har oppstart først i november 2021, men den nevnes her som en påminner. Normacupen 2020/2021 deltok Haugesund Pistolklubb med fire ungdommer; vi har som mål å doble antallet deltakere til høsten.

For mer informasjon, se NSFs sider om Norma Ungdomscup.

Fritidskortet

Alle ungdommer t.o.m. 18 år bosatt i Haugesund kan benytte seg av Fritidskortet til å betale årsavgiften i pistolklubben. Merk at dette krever gjennomført sikkerhetskurs og medlemskap i pistolklubben. Se for øvrig vår side på Friskus.

Kontakt

Dersom du har spørsmål om våre ungdomstilbud, ta gjerne kontakt med vår ungdomsansvarlig:

Ole Martin Bentsen
mob: 471 72 863 | e-post ole.m.bentsen @ gmail.com