Nordisk feltmesterskap i pistolskyting og høststevne i Sponavika, Skjoldastraumen i Tysvær 08 – 11.09.16

 

feltstevne

Haugesund Pistolklubb (HPK) er teknisk arrangør av Nordisk feltmesterskap i pistolskyting i Sponavika fra torsdag 08.09 til søndag 11.09.16.

I dagene frem til lørdag morgen er det innlosjering på Grindafjord Camping og Aksdal Kro (ledere). Fra lørdag morgen er det konkurranser og spennende blir det!

Haugesund Pistolklubb vil i samme tidsperiode også avholde vårt høststevne i Sponavika så her blir det deltakere fra nær og fjern, god stemning og arrangement til å mimre over i etterkant.

HPK vil stille med skyteledere, medlemmer og tilreisende skyteledere som bidrar til at det Nordiske feltmesterskapet og høststevnet går som planlagt og i tråd med godt arrangement.

Tysvær kommune har bidratt med økonomisk tilskudd til avholdelse av mesterskapet og vår hovedsponsor Haugesund Sparebank bidrar med bl. annet reflekterende vester til alle skytelederne.

Lørdag 10.09.16 vil det på kvelden på Grindafjord Camping bli avholdt bankett for deltakere på det Nordiske mesterskapet og sentrale i arrangementet.

Bookmark the permalink.