Ny høst og nye innertiere i vente!

treffMed skolestart er høsten 2014 i gang! Vi starter opp igjen med ukentlige treninger i HPK fra tirsdag 19.08.14.

Gjennom sommeren har det vært avviklet en hel del stevner og arrangement og en del av våre medlemmer har representert HPK på flott vis og med gode resultater.

Det blir nye stevner internt og eksternt i tiden som kommer. Vi håper flest mulig deltar.

Vi har mottatt noen henvendelser knyttet til tomt/lokaliteter som vi skal sjekke ut nærmere nå når vi er i gang igjen etter sommeren. Allikevel vil det være viktig at vi alle ¨bidrar med å melde HPK sin interesse i sammenhenger hvor aktuelle tomter/lokaler for oss kan bli  aktuelt. Rett ev. kontakt videre til meg eller Gunnar hvis noen av dere ser slike muligheter.

Vår hovedsponsor er med oss og har gitt tilsagn på økonomisk støtte til innkjøp av flasker med luft til luftskytingen og dette vil vi gjøre innkjøp av i nærmeste tid.

Denne høsten skal vi også avholde en jubileumsfest i anledning vår klubb sitt 50-års jubileum. Festen vil bli avholdt på Kvalatun nord i Haugesund 22.11.14. Nærmere innhold, med mat, påmelding osv vil komme.

I anledning denne jubileumsfesten så ønsker vi gjerne at medlemmer som har lyst å bistå oss i å være deltaker i festkomite melder sin interesse til meg. Si gjerne i fra om du kan være med oss i å skape en flott kveld i lag med de andre som skal være med!

Ellers er det alltid noe på gang!  Det er derfor viktig å holde motivasjon, satsning og felles innsats oppe for at vi alle skal trives med det vi liker best for klubben vår!

Vær med og yt i lag med oss andre så får vi til det vi ønsker!

Ha en flott høst med fremgang i klubben vår!

Kjell Olav Nuntun
Leder

Bookmark the permalink.