Pistolrekruttene

Vi trener på luftpistolbanen i Kuleisen hver tirsdag i partallsuker kl. 17:00-18:30.

Klikk her for påmelding!


Pistolrekruttene (tidligere «U-20») er et åpent treningstilbud for pistolklubbens medlemmer i alderen 10 til 20 år. Dette er et organisert treningstilbud med fokus på personlig utvikling, gode treningsrutiner og et godt sosialt skyttermiljø. Treningen finner sted på luftpistolbanen i Kuleisen annenhver tirsdag (partallsuker) klokken 17.00-18.30. Til forskjell fra alminnelig pistoltrening er dette et felles opplegg, så det er viktig at man møter presis. Vær gjerne på plass ti minutter i forkant.

Ellers vil vi også minne om vanlig, selvstyrt trening på luftpistolbanen (nesten) hver onsdag mellom klokken 18 og 20. Vi arrangerer lokalstevne ca. én onsdag i måneden; se vår kalender for full oversikt over trenings- og stevnedatoer.

Lokalstevner for rekrutter

Haugesund Pistolklubb har som mål å arrangere ett til to lokalstevner spesifikt for rekrutter hvert halvår på luftpistolbanen i Kuleisen. Disse vil være åpne for våre medlemmer under 20 år, og er gratis for alle deltakere. Stevnene innebærer skytekonkurranser med luftpistol, enkel matservering, premieutdeling og gjerne noe utenom.

Vi har så langt arrangert tre stevner for rekrutter (desember 2020, mai 2021 og september 2021), og disse har vært en stor suksess. Vi har ikke satt noen dato for neste stevne, men når dette er på plass vil vi dele informasjonen på denne siden, på klubbens Facebook-side og i e-post til klubbens medlemmer.

Norma Ungdomscup 2021/2022

Norma Ungdomscup er en landsdekkende skytekonkurranse for ungdom som skytes på hjemmebane i opptil fem omganger, der summen av de tre beste resulatene er gjeldende. Dette er en fin anlendning for unge skyttere til å utfordre seg selv og delta i et større skyteopplegg uten å måtte reise land og strand, samtidig som den bidrar til å skape et postitivt sosialt miljø i klubben.

Cupen 2021/2022 har oppstart første uken i november 2021. I Norma Ungdomscup 2020/2021 deltok Haugesund Pistolklubb med tre ungdommer; vi har som mål minst å doble antallet deltakere denne gang.

For mer informasjon, se NSFs sider om Norma Ungdomscup.

Fritidskortet

Alle ungdommer t.o.m. 18 år bosatt i Haugesund kan benytte seg av Fritidskortet til å betale årsavgiften i pistolklubben. Merk at dette krever gjennomført sikkerhetskurs og medlemskap i pistolklubben. Se for øvrig vår side på Friskus.

Kontakt

Dersom du har spørsmål om våre ungdomstilbud, ta gjerne kontakt med vår ungdomsansvarlig:

Ole Martin Bentsen
mob: 471 72 863 | e-post ole.m.bentsen @ gmail.com